За нас

Вие се намирате тук: Начало / За нас

ЗА ФИРМАТА

з

А НАС

Немската компания Stürmer Maschinen GmbH е създадена преди повече от 30 години. Продуктите се предлагат от над 2000 дистрибутора в Германия, както и от официални вносители в 24 европейски държави и в 43 държави извън Европа.

 

Уеб-Тек ЕООД е официален вносител в България. Продуктите, които предлагаме се отличават с надежност, прецизност и смело можем да твърдим, че нашите клиенти са изключително доволни от машините и аксесоарите към тях. 

✔НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Вие търсите функционална машина, предлагаща комплексни функции при оптимално качество и цена?

Металообработващите машини OPTIMUM са това, което Ви трябва. Нашите машини ще Ви убедят с прецизност, производителност и перфектно съотношение ЦЕНА-КАЧЕСТВО!

Ние предлагаме на нашите клиенти широка гама металообработващи и листообработващи машини като универсални стругове, стругове с ЦПУ, пробивни колонни и пробивни настолни машини, магнитни бормашини, радиални пробивни мшини, пробивно-фрезови машини, универсални фрези, обработващи центри, лентоотрезни машини, ръчни абканти и ръчни гилотини, листоогъващи машини, профилоогъващи машини и др.

 

✔ПРОИЗВОДСТВО

Нашите машини се произвеждат както в заводи в Европа, така и в Азия.

От 2003 OPTIMUM произвежда голяма част от своите машини за обработка на метал в собствени фабрики в Тайван и Китай, като всяка от фабриките се ръководи от от немски производствен мениджър и немски екип по управление качеството на производството.

Разработката и проектирането на машините, както и развитието и планирането при управлението на качеството се извършват от инженерни екипи в Германия.

 

✔ГАРАНЦИОНЕН И ИЗВЪНГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ

Ако имате нужда от  гаранционен и извънгаранционен сервиз, ние, както и локалните оторизирани дистрибутори, сме на Ваше разположение по всяко време. Гордеем се и с бързата реакция и компетентност на нашия сервиз. Нашата услуга гарантира най-доброто използване на закупения от Вас продукт, в продължение на много години.

Call Now Button